En fråga som ofta kommer upp är om man kan träna som gravid och så klart så kan du träna även om du är gravid. Det är bara till fördel för dig att du rör på dig under din graviditet. 

Allt eftersom tiden går så kanske du inte kan träna som du gjorde innan eller i början av din graviditet. Här på denna sajt så finns det många bra tips och även för dig som är gravid och har frågor kring löpning som gravid. Så klart så ska du lyssna på din kropp och prata med din barnmorska om du är orolig över något. De kan ge dig svar på dina frågor. Så länge du mår bra och orkar så se till att motionera. Detta kan hjälpa dig när det väl är dags för födseln.

Efter du fått barn är det bra om du försöker att komma igång med din träning. Vi vet att tiden kan sätta käppar i hjulen och fokus ligger för det mesta på bebisen. Men du måste tänka på dig själv också och försöka få tid till din löpträning eller vad du nu håller på med. Lyssna på din kropp och du kan försöka börja med enklare träning hemma mellan sovtider, mattider och annat som konstant finns på agendan.