Om du älskar att träna genom att bege dig ut på löprundor eller springer på löpband är det viktigt att du tar hand om dig. Efter ett riktigt lyckat träningspass behöver de flesta duscha. I det här inlägget kan du läsa mer om hur du bäst vårdar håret efter en avslutad löptur.

Bra schampo och balsam

Till att börja med är det viktigt att du använder ett bra schampo. Med ett schampo gör du rent håret från all svett och fett som uppstått när du tränat. De bästa schamposorterna ska även vara vårdande. När du sköljt ur ditt schampo applicerar du balsam för att göra håret mjukt.

Övriga hårprodukter

Om du vill ta hand om håret extra mycket finns det flera vårdande produkter. Du kan till exempel använda dig av en inpackning om du vill vårda håret på djupet. En inpackning låter du verka innan du sköljer ur det. Sedan finns det också håroljor och leave-in balsam som gör ditt hår mjukt och glansigt.

Köp nya hårprodukter

Oavsett vad du behöver fylla på med kan du hitta något här. Du hittar allt från schampo och balsam till vårdande inpackningar och hårmasker. Vill du styla håret finns det bra produkter för det.