11707950-multiethnic-group-of-people-exercising

Går man ut på nätet och säker efter träningssätt och olika knep, kommer man att bli sittandes väldigt länge. Det finns så många råd och träningsexperter att det är omöjligt att följa allas träningsregimer. För att se till att träningen verkligen blir av, är det bättre att göra träningen enkel. 

Ett av de bästa sätten är att hålla sig på hemmaplan. Det som kanske gör det svårt är att det finns en del distraktioner som man måste undvika såsom familj, underhållning och soffhänget!

Men om du har möjligheten att träna hemma, har du heller ingen riktig anledning varför du ska skjuta på det. Det går alltid att klämma in en halvtimme någon gång under dagen.

Köp några träningsredskap som du kan använda dig av. Resultaten kommer att visa sig snabbare och du kan vara säker på att du får den träning som du behöver.

Ett träningsredskap som är varierbart är kettlebells: de är egentligen bara en blyklump med ett handtag men med detta kan du gå igenom hela kroppen. Vikten på din kettlebell bestämmer du själv. Det rekommenderas att man har en tyngre och en lättare. Då kan du även variera hur hårt du ska pressa dig själv i varje övning och kan byta ut den lättare mot den tyngre allteftersom du blir starkare.